Hoi! Wij zijn Peter & Katya. Samen zijn wij JullieTrouwfilm, getrouwd en de trotse ouders van twee lieve jongens.

Sinds 2012 hebben we al heel veel bruidsparen blij mogen maken met een film van hun mooiste dag. Peter is de man achter de camera die alle momenten van jullie bruiloft tot in het kleinste detail vastlegt. Katya is de vrouw achter de computer die de gemaakte beelden omtovert tot een echte film met een cinematische uitstraling. Elke bruiloft is een prachtig feest en wij vinden het een eer om hier iedere keer weer een waardevolle herinnering aan te mogen creëren!

Zijn jullie na het bekijken van onze website enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op om kennis te maken en jullie wensen en ideeën te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Onze klanten vertellen

JullieTrouwfilm is echt een aanrader! Peter is een leuke relaxte man die oog heeft voor detail. Daarnaast is de service super en het resultaat fantastisch! De weddingclip wordt hier grijs gedraaid en ook de lange film is super leuk om te zien. Heel erg bedankt Peter en Katya!

— Jildou

Na lang twijfelen, wel/geen videograaf, toch besloten er voor te gaan. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Het was een erg gezellige dag samen met Peter. We hebben net het resultaat binnen (Erg snel) en zijn er ontzettend blij mee! We kregen de mogelijkheid om zelf onze wensen door te geven en achteraf nog dingen te veranderen. Wat een mooie herinnering aan onze mooie dag. Een echte aanrader!!

— Jeff & Nathalie

Geweldige ervaring, zeer kundige mensen en absoluut onderscheidend t.o.v. van een heel aantal concurrenten die we hebben ‘verkend’ voordat we voor hen kozen. Peter is creatief, ervaren en zeer kundig op gebied van planning, filmen, improviseren en monteren. Wij raden hem zeker aan!

— Ian & Akke

Nooit geweten dat de film en de clip zo mooi zouden worden! Van de trouwclip blijven we kippenvel en tranen krijgen, net een speelfilm! Het is het geld dubbel en dwars waard!

— Haidy

Peter heeft een fantastisch trouwclip en film van onze bruiloft gemaakt. De sfeer kon je echt weer terugzien op de film. Bedankt Peter

— Wiert & Anita

7-7-2016 zijn wij getrouwd. Peter heeft een geweldige trouwclip voor ons gemaakt, eentje die we dagelijks bekijken. Bij het bekijken van de trouwclip zijn we weer even helemaal in het moment. In eerste instantie hadden we geen videograaf geboekt, maar na wat filmpjes te hebben bekeken, dit toch maar gedaan. En we hebben er zeker geen spijt van, we raden het dan ook iedereen aan. Een foto zegt veel, maar bewegend beeld is echt net of je het allemaal weer opnieuw beleefd, geweldig. Peter, bedankt.

— Tom & Anne

Wij zijn op 16 juni 2016 getrouwd en hebben inmiddels de trouwfilm aan iedereen laten zien die dat wilde! Zelf kunnen we er geen genoeg van krijgen en kijken elke keer weer mee alsof we hem voor de eerste keer zien, zo leuk! Alle mooie en belangrijke momenten van de dag staan erop en het loopt perfect in elkaar over. Op de dag zelf hebben wij bijna niks gemerkt van de aanwezigheid van de videograaf wat heeft geresulteerd in mooie spontane beelden. De trouwfilm laat precies zien hoe onze dag was, een geweldige herinnering! Super bedankt Peter!

— Whitley

Wat een mooie trouwclip en trouwfilm hebben wij mogen ontvangen. De hele dag weer helemaal beleefd.. en maakte ook emoties los.. Super mooi gedaan en ze hebben ook de dingen aangepast die wij er nog graag bij wilden! Echt super! Kan iedereen aanraden om een trouwfilm te laten maken!

— Stroeve
Meer laden