Love Story

9 uur aanwezig

Cinematische trouwfilm op muziek

Gepersonaliseerde USB-stick

Reiskosten binnen Nederland

Kennismakingsgesprek in Drachten

1099

Wonderful Day

12 uur aanwezig

Cinematische trouwfilm op muziek

Gepersonaliseerde USB-stick

Ruw beeldmateriaal op HDD

Reiskosten binnen Nederland

Kennismakingsgesprek in Drachten

1399

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Cinematische trouwfilm

Cinematische trouwfilm

Voor de cinematische trouwfilm gebruiken we de allermooiste, meest ontroerende en sfeervolle momenten van jullie dag. Creatief filmen staat bij deze film voorop, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende soorten statieven voor dynamische beelden. Door te spelen met compositie, scherptediepte, belichting en de toevoeging van vele sfeerbeelden van de details op jullie bruiloft wordt jullie trouwfilm een waar kunstwerk. De film wordt voorzien van een tailor made color grading, wat hem nog meer de cinematische uitstraling van een speelfilm zal geven.
De beelden worden gemonteerd op rechtenvrije muziek. Om jullie trouwfilm nog persoonlijker te maken kunnen we delen van jullie geloften of toespraken van jullie dierbaren door de muziek heen weven. Het geluid hiervoor nemen we op met een dasspeldmicrofoon welke vrijwel onzichtbaar wordt gedragen.

Ruw beeldmateriaal

Willen jullie alle beelden terugzien die tijdens jullie dag zijn opgenomen? Dan is het mogelijk om al het ruwe beeldmateriaal op externe HDD te krijgen.